Publiserte artikler

Nye proffer

Henrik Aase Hole blir proff i Ungarn. Foto: Koll Volley

Norske volleyballspillere ser ut til å bli mer attraktive utenlands. Norges volleyballforbund har meldt på sine nettsider at Renate Bjerland har skrevet to års kontrakt med den tyske klubben VC Wiesbaden. Hun kommer til et lag som ble nr. 8 i 1. Bundesliga sist sesong. Wiesbaden er en by med rundt 300. 000 innbyggere og ligger i delstaten Hessen, ikke langt fra Frankfurt am Main. Hadde ikke Emilie Olimstad vært uheldig og pådratt seg tretthetsbrudd, ville hun trolig blitt konkurrent til Renate i SSC Palmberg Schwerin. NVBFs melding om Renate kan du lese her. Du kan se hva VC Wiesbaden skriver om overgangen her.

En av de mannlige spillerne i Mizunoligaen går også til utlandet. Henrik Aase Hole går fra en hovedstad til en annen, fra Oslo til Budapest. I Ungarn skal han spille for MAFC BME, et lag som ble nr. 6 i serien sist sesong. Du kan lese melding på siden til MAFC MBE her.

Legg igjen en kommentar