Publiserte artikler

Sandoppdateringer

Pedro Solberg sliter med å komme forbi Anders. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fortsetter å imponere. I dag har de spilt seg til en ny semifinale i fire-stjernersturneringen i Warszawa. Først vant de puljen sin ved å slå de to andre lagene, Betzien-Erdmann, Tyskland og Brunner-Priddy, USA, begge med 2-0. Det førte dem rett til andre utslagsrunde, og der slo de ut Pedro Solberg-Vitor Felipe. Også denne kampen endte 2-0. Og i kvartfinalen led italienske Nicolai-Lupo samme skjebne, 2-0 (21-19, 21-17). Det betyr semifinale i morgen. Tidspunkt og motstander er ikke klare i skrivende stund.

Det andre norske laget i Warszawa, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, har endt på en oppløftende 17. plass. I puljen tapte de for Nicolai-Lupo, men de slo Bergmann-Harms fra Tyskland og tok seg til eliminasjonsspillet. Der møtte de laget som Anders og Christian senere slo ut, Pedro Solberg-Vitor Felipe, og måtte gi tapt med 0-2 (18-21, 18-21).

Alle resultatene ser du her.

Legg igjen en kommentar