Publiserte artikler

Flere sandresultat

Det kjempes for hvert poeng. Her Sunniva i luften. Foto: CEV

På øya Ios har begge de norske lagene som spilte seg inn i hovedrunden, tatt seg videre fra puljespillet og inn i eliminasjonsspillet. Både kvinnelaget med Sunniva Helland-Hansen og Hanne Haugen Zylstra og mennene Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt vant en og tapte en puljekamp. Lagene kan altså ikke bli dårligere enn nr. 9 i turneringen.

Om de skal ta seg lenger opp på resultatlisten, må de først vinne sin første kamp i eliminasjonsspillet. Helland-Hansen og Zylstra spiller kl. 16:30. Motstandere er Klepko-Baka fra Hellas. Motstanderne til Bergerud-Retterholt er også greske, Ioannidis-Polychroniadis. Disse spiller kl. 16:50.

Resultatene kommer her. Det streames på to av banene, se EuroVolleyTV her.

Lagene som har spilt EM U18 i Baden i Østerrike har dessverre spilt ferdig sin turnering. Som tidligere meldt vant Birgitte Maaseide og Terian Kaelo sin innledningspulje og gikk direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Her ble det stopp med en gang mot det tsjekkiske laget Svozilova-Tezzele. Tsjekkerne vant 2-0 (22-20, 21-9). Det ga en 9. plass totalt til det norske laget, og de får dermed heller ikke anledning til å spille om en av de ledige plassene i ungdoms-OL. Resultatene fra jenteklassen er her.

Guttelaget med Markus Mol og Jo Gladsøy Sunde gikk som ventet videre fra puljespillet. Men et tsjekkisk guttelag sto i veien for videre avansement. Sepka-Herman vant 2-0 (21-14, 25-23), noe som ga norsk 17. plass til slutt. Gutteresultatene er her.

Legg igjen en kommentar