Publiserte artikler

Tilspissing i VNL

Indre Sorokaite (1) tar mange poeng for Italia. Foto: FIVB

I går var den fjerde av fem runder ferdigspilt i kvinnenes Volleyball Nations League, VNL. Og fortsatt er det hard kamp om å få en av plassene som gir sluttspill i Kina 3.-7. juli. Arrangørene Kina har allerede en av de seks tilgjengelige plassene, og laget ligger i øyeblikket som nr. 5 på tabellen med 9 seire og 3 tap. Italia topper tabellen før de tre siste kampene med 10 seire og 2 tap. Samme antall har Tyrkia på plassen bak. Så følger tre lag med 9 seire. Det er Brasil, USA og Kina. Disse fem landene bør være nokså trygge på sluttspillplass. Men bak følger fire land som har kniven på strupen. Det er Japan og Polen med 7 seire og Belgia og Den Dominikanske Republikk med 6.

I bunnen er det derimot ingen spenning. Som kjent er det bare det dårligste av de fire utfordrerlagene som rykker ned. Og av dem har nykommer Bulgaria vunnet bare en kamp, mens de tre andre, Polen, Belgia og Den Dominikanske Republikk faktisk har mulighet på sluttspill. Tabell og alle resultater fra kvinnenes VNL ser du her.

Hos mennene starter tredje runde i dag. Brasil er eneste lag uten tap så langt, men Iran, Frankrike og fjorårsvinner Russland følger like bak. Puljene denne helgen spilles i Varna, Bulgaria, i Cannes, Frankrike, i Urmia, Iran og i Gondomar, Portugal. Resultatene kommer her, og du kan se kampene direkte her.

Legg igjen en kommentar