Publiserte artikler

Slår hverandre ut

Idyllisk på Ios i Kykladene. Foto: CEV

I en-stjernesturneringen som er et samarbeid mellom FIVB og CEV på øya Ios i Hellas, er Norge sikret et lag i kvinnenes hovedrunde. Dessverre går det på bekostning av et annet norsk lag, siden Katinka Krahn og Live Lunde Fossdal skal møte Sunniva Helland-Hansen og Hanne Haugen Zylstra i andre kvalifiseringsrunde. Dette etter at de to lagene har vunnet hver sin kamp i første runde. Krahn-Lunde slo Lindström-Malmström fra Sverige 2-0 (21-19, 27-25), mens Helland-Hansen og Zylstra vant 2-0 (21-17, 21-16) over Melville-Fuller fra USA. Den avgjørende kampen om hvilket norsk lag som får plass i hovedrunden går kl. 14:30. Resultatene kommer her. Det vises kamper på to av banene i Ios på EuroVolleyTV, sjekk her.

Også de norske mennene sørger for å slå hverandre ut. Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt møtte Ruben Løvli og Stian Opsahl allerede i første kvalifiseringskamp. Dermed måtte et norsk lag si takk for seg tidlig. Det ble Løvli-Opsahl som fikk tidlig hjemreise, Bergerud-Retterholt vant klart 2-0 (21-8, 21-14).

I den avgjørende kampen om å gå til hovedrunden møter Bergerud-Retterholt et russisk lag, Kuvichka-Kislytsin, også de spiller kl. 14:30.

Legg igjen en kommentar