Publiserte artikler

Puljetopp i Baden

Topp resultater av Maaseide-Kaelo så langt i EM U18. Foto: CEV

Birgitte Maaseide og Terian Kaelo vant også den siste puljekampen i EM U18 i Baden i Østerrike. Hjemmelaget Kanka-Rihs ble slått 2-0 (21-17, 21-17). Dermed er de to norske uten tap så langt og går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet i morgen. Hvem de møter blir ikke avklart før etter første runde i morgen. Resultatene ser du her, og du kan følge kamper på hovedbanen her. Sjekk også etter stream på facebooksiden til Beachvolley Vikings her.

Det norske guttelaget i Baden har ikke startet dagen like godt. Markus Mol og Jo Gladsøy Sunde tapte den første kampen i dag mot Boiko-Bublyk fra Ukraina med 0-2 (17-21, 12-21). De har fortsatt mulighet til en god puljeplassering om de slår Kanavalau-Kotau fra Hviterussland senere i dag. Kampstart kl. 18:10. Uansett resultat går de trolig til eliminasjonsspill i morgen. Resultatene kommer her.

Legg igjen en kommentar