Publiserte artikler

Begge lag i Warszawa-hovedrunde

Det ble en del servemottak for Mathias i går. Foto: FIVB

Laget med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol vant i går begge kvalifiseringskampene i fire-stjernersturneringen i Warszawa. Dziadkou-Priatrushka fra Hviterussland ble slått greit 2-0 (21-15, 21-14), mens seieren mot Ermacora-Pristauz, Østerrike, satt lenger inne: 2-1 (18-21, 21-17, 15-13). Dermed gjør de selskap med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum når hovedrunden starter i dag. Mathias og Hendrik får ingen lett motstand i sin første puljekamp, de møter italienerne Nicolai-Lupo kl. 14:10.

Anders og Christian spiller kl. 15:00, og de får tysk motstand i Betzien-Erdmann, et lag som i likhet med Berntsen-Mol kommer fra kvalifiseringen, og som er betydelig lavere ranket enn sine norske motstandere.

Resultatene fra Warszawa kommer her. Sjekk på VolleyTV.no her om noen av kampene streames.

Legg igjen en kommentar