Publiserte artikler

Kvalen til Belgia

Jonas var kaptein sist Norge spilte landskamp. Foto: CEV

På nettsiden til den belgiske mesterklubben Greenyard Maaseik kan vi lese at Jonas Kvalen blir en av spillerne som skal forsøke å forsvare klubbens mange mesterskap gjennom årene. Dersom det blir på kantplass han skal spille, får han konkurranse av blant annet en dansk spiller, Rasmus Breuning. Jonas har de to siste sesongene spilt for Lausanne i Sveits der laget har vunnet begge sesongene. Se meldingen her.

Jonas har spilt i Belgia tidligere. Etter at han hadde vært med og sikret et mesterskap for Førde, dro han i 2014 til Argex Duvel Puurs, før han sesongen etter gikk til Prefaxis Menen, der også Rune Fasteland har spilt. Rune blir forøvrig en av dem som vil forsøke å forhindre at Maaseik tar et nytt mesterskap. Med Knack Roeselare tapte Rune så vidt det belgiske mesterskapet sist sesong, og Rune fortsetter i Knack.

Vi nevner også at Anders Berntsen Mol spilte for Maaseik, den gang med sponsornavnet Noliko, sesongen 2016-2017. En lunge som klappet sammen to ganger gjorde imidlertid at han måtte gi opp innendørskarrieren for en stund og satse utendørs. Og foreløpig har han vel ikke angret på det.

Legg igjen en kommentar