Publiserte artikler

Warszawa neste

Turneringen i Warszawa spilles på Monta Beach på en øy i elven Wisla. Ill.: FIVB

Etter at sandvolleyballstjernene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har hatt en uke fri fra internasjonale turneringer, og blant annet kastet glans over lokale utøvere på Voldsløkka og i Strandvik Open, er det nå klart for nye utfordringer i World Tour. En fire-stjerners turnering i Warszawa venter, og til den polske hovedstaden får Mol-Sørum også med seg Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol. Dessverre kan ikke vårt beste kvinnelag med Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth delta, da Oda har pådratt seg en skulderskade som setter henne ut av spill.

Mens Anders og Christian selvsagt er toppseedet i Warszawa og går rett inn i hovedrunden, må Mathias og Hendrik først ta seg gjennom to kamper med kvalifiseringsspill for å komme med blant de som kjemper om de store pengene. Kvalifiseringen starter i morgen, men motstanderne til de norske er ikke klare i skrivende stund. Resultatene vil komme her.

Det blir også arrangert en en-stjernes turnering i Europa denne uken. Den går på den greske øya Ios i Kykladene i Egeerhavet og er et samarbeid mellom FIVB og CEV. Hele fire norske lag har fått plass i denne turneringen, som starter torsdag. Det er lagene med Sunniva Helland-Hansen og Hanne Haugen Zylstra, og Katinka Krahn og Live Lunde Fossdal i kvinneklassen, samt Daniel Bergerud-Lars Tveit Retterholt og Ruben Løvli-Stian Opsahl i klassen for menn. Alle lagene må spille kvalifisering for å komme blant de seksten lagene som deltar i hovedrunden. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar