Publiserte artikler

Bare Brasil uten tap

Isac (2) og Leal bidro til å slå Argentina. Foto: FIVB

Etter at to av fem runder i mennenes Volleyball Nations League (VNL) er avviklet, er Brasil det eneste laget som ennå ikke har tapt. Laget har imidlertid levd farlig flere ganger, halvparten av de seks kampene laget har spilt er blitt vunnet 3-2, denne helgen både mot Iran og Argentina. Det medfører at Brasil ikke er laget med flest poeng, men de topper likevel tabellen, siden antall seire har førsteprioritet.

Bak Brasil følger tre lag med fem seire og ett tap. Det er Iran, Frankrike og Russland. Deretter kommer Italia, Canada og Polen med to tap. USA, som er sikret plass blant de seks som skal spille sluttspill, har bare vunnet to av sine seks kamper. Men de har ennå til gode å spille med toppet mannskap. For eksempel har verken Matt Anderson eller Aaron Russell spilt ennå.

VNLs hjemmeside er her.

I morgen starter kvinnenes fjerde runde, og etter de siste kampene torsdag vil nok mye være avklart når det gjelder hvilke fem lag som får følge vertslandet Kina i sluttspillet. Etter tre runder leder Tyrkia med åtte seire og et tap. Italia, USA, Kina og Polen har tapt to ganger, mens Brasil på sjetteplass har tre tap. Tre lag følger med fire tap og kan blande seg inn blant de seks. Det er Japan, Serbia og Belgia.

De fire puljene denne uken blir spilt i Perugia i Italia, i Tokyo i Japan, i Jiangmen i Kina og i Stuttgart i Tyskland. Resultatene fra kampene i morgen finner du her.

Legg igjen en kommentar