Publiserte artikler

World Tour uten Norge

Østerrikes ledende par, Doppler-Horst, deltar i Baden. Foto: FIVB

FIVB arrangerer to turneringer i World Tour denne uken. Den ene er en to-stjerners bare for kvinner og går i Nanjing i Kina. Her var ingen norske lag påmeldt. Den andre turneringen arrangerer FIVB i samarbeid med CEV, og den går i Baden i Østerrike. Denne turneringen har en stjerne. Fem norske lag var påmeldt her, men dessverre hadde ingen av lagene rankingpoeng nok til å komme med hverken i hovedrunden eller kvalifiseringen. Nærmest var laget med Kjetil Tellnes og Christian Helland, som havnet som nr. 2 på reservelisten. De andre påmeldte lagene var Ruben Løvli-Hans Erik Dybfest, Vegard Løkken-Erlend Henriksveen, Karl Jørgen Mosvold-Åsmund Lyngve Vingen Sunde og Katinka Krahn-Live Johanne Lunde Fossdal.

Dermed må det bli turnering i Norge for disse spillerne om de vil ha kamppraksis. Noen er påmeldt i Strandvik Open og blir nok å se der, se her. Resultatene i Nanjing finner du her, i Baden her.

Legg igjen en kommentar