Publiserte artikler

Scenebytte

Jordan Larson (10) og USA hadde små problemer med Sør-Korea. Foto: FIVB

Mens kvinnene er i ferd med å avslutte tredje uke med kamper i VNL, Volleyball Nations League, gjør mennene seg klare til å starte andre runde. De fire stedene med puljer i mennenes konkurranse denne helgen, er Ottawa i Canada, Tokyo i Japan, Ningbo i Kina og Ufa i Russland. På grunn av tidsforskjellen betyr det mange tidlige kamper for de som vil følge oppgjørene spesielt i Japan og Kina, mens kampene i Canada vil gå sent. Siden det varierer mye hvilke spillere lagene har, er det vanskelig å spå hva som kan bli de mest interessante kampene. For eksempel har Polen byttet sju spillere fra sist helg. Men to ubeseirede lag skal møtes i Tokyo. Det er Brasil og Iran.Det siste laget som står uten tap etter første runde, Frankrike, er i Kina, der de er i pulje med Polen og Bulgaria i tillegg til vertene. Alle resultatene ser du her, og som vanlig streames kampene her.

Hos kvinnene står tre lag med ett tap når åtte av ni kamper er spilt. Det er Tyrkia, USA og Italia. Italias tap kom mot USA, mens Tyrkia har tapt mot Japan. Og Den Dominikanske Republikk slo USA, så det er på mange måter en åpen turnering med flere overraskelser. Se tabell og resultater her.

Legg igjen en kommentar