Publiserte artikler

Puljene i sand-VM klare

Ved en tilstelning i rådhuset i Hamburg, ble puljene til det kommende verdensmesterskapet i sandvolleyball trukket. Trekningen ble streamet, og viste at det norske laget som er kvalifisert til VM, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, har havnet i en firelagspulje innledningsvis med Pedro Solberg-Vitor Felipe fra Brasil, Alexander Walkenhorst-Sven Winter fra Tyskland og Sergio Gonzalez-Luis Reyes fra Cuba.

I alt 48 lag starter med puljespill der alle møter alle. De to beste lagene i hver pulje, samt de fire beste treerne går videre til singel eliminasjon med 32 lag. De fire siste lagene i eliminasjonen blir funnet ved at de resterende treerne spiller to og to om en plass.

VM starter fredag 28. juni med kvinnenes finale lørdag 6. og mennenes søndag 7. juli. Les om dagens trekning her. Les også NTBs melding her.

Legg igjen en kommentar