Publiserte artikler

Greide det igjen

Sandvolleyvikingene til topps igjen. Foto: FIVB

Superguttene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum slutter ikke å imponere. I dag har de vunnet sin tredje toppturnering i sandvolleyball på rad, og dette har de gjort i løpet av tre uker i tre turneringer som har vært holdt over hele verden: Brasil, Kina og Europa.

I Ostrava i Tsjekkia i dag har Mol-Sørum først slått de sterke russerne Krasilnikov-Stoyanovskiy 2-0 (21-17, 21-15) i semifinalen, før de fikk det litt vanskeligere i finalen mot hjemmefavorittene Perusic-Schweiner, som ble heiet fram av et stort publikum. Men etter å ha gitt fra seg første settet, viste Anders og Christian hvam som i øyeblikket er best i verden og vant de to siste. Resultat 2-1 (17-21, 21-15, 15-10).

Resultatene ser du her. Les også hva FIVB skriver her, og TV2s reportasje her. Bergensavisen har fulgt det norske laget tett denne uken. Les siste artikkel her. Se også artikkel i Bergens Tidende her. Neste helg er det Strandvik Open i Anders’ hjembygd. Om de to skal delta der, blir det nok tøffere å gå til topps…

Legg igjen en kommentar