Publiserte artikler

Semifinale i Ostrava også

Anders og Christian fornøyde etter kvartfinaleseier. Foto: FIVB

Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol har spilt seg fram til semifinale i den tredje fire-stjerners World Tour-turneringen på rad, denne gangen i Ostrava i Tsjekkia. På veien dit har de vunnet to kamper i dag. Først ble Pedlow-Schachter fra Canada slått 2-0 (22-20, 21-15), før kvartfialen mot J. Thole-Wickler ble vunnet med 2-0 (21-18, 21-17).

Det blir tøff russisk motstand i semifinalen når de møter Krasilnikov-Stoyanovskiy søndag kl. 12:30. Russerne vant den første turneringen Anders og Christian deltok i etter Anders’ skadeopphold, der de norske ble nr. 9.

Resultatene finner du her. Kampen vil bli vist på TV2 Sport2 og streames på TV2 Sumo.

Legg igjen en kommentar