Publiserte artikler

Femte i Kina

Ane Guro når høyt i blokk mot Japan. Foto: FIVB

Vi var litt tidlig ute med å love kvartfinale for Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg i Nantong i Kina. Det sto nemlig en runde mellom før kvartfinalene. Men de to gjorde ikke meldingen til skamme. I kampen om å komme til kvartfinalen slo de Sakurako-Kumada fra Japan 2-1 (17-21, 21-17, 15-9).

Dessverre kom ikke Hjortland-Kjølberg seg lenger. Det russiske laget Dabizha-Rudykh ble for sterkt og vant 2-0 (21-15, 21-17). Likevel en oppløftende femteplass for det norske laget.

I Ostrava i Tsjekkia skal Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum spille andrerundekamp i dag kl. 14:10. Motstandere er Pedlow-Scahchter fra Canada. Resultatene kommer her. Vi ser ikke bort fra at kampen blir vist på TV2 Sumo.

Legg igjen en kommentar