Publiserte artikler

Flere puljeseiere

Hjortland-Kjølberg, glade puljevinnere i Kina. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum måtte slite for puljeseieren i fire-stjernersturneringen i Ostrava i Tsjekkia. Den første kampen mot tsjekkerne Myslivecek-Pihera gikk riktignok greit, 2-0 (21-13, 21-14). Men i kampen om hvem som skulle få gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, ga nederlenderne Brouwer-Meeuwsen dem hard motstand. Etter at lagene hadde vunnet hvert sitt sett, var nederlenderne lengge i førersetet og hadde flere matchballer. Men til slutt kunne Anders og Christian vinne den harde kampen 2-1 (21-14, 21-23, 28-26) og med det skaffe seg en ekstra hviledag, siden andre runde spilles i morgen. Motstanderne blir funnet senere. Resultatene kommer her.

Men Mol og Sørum er ikke de eneste norske puljevinnerne i internasjonal sand denne uken. Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg spiller en to-stjerners World Tour i Nantong i Kina. De var kvalifisert for hovedrunden på forhånd og har vist at de har fortjent denne plassen ved å vinne begge puljekampene. Først ble Lapointe-Harnett fra Canada slått 2-0 21-19, 21-16), deretter led det japanske laget Chiyo-Sakaguchi samme skjebne, 2-1 (18-21, 21-18, 15-10) ble sifrene her. Dermed er det norske laget direkte kvalifisert til kvartfinalen i morgen. Resultatene kommer her.

Legg igjen en kommentar