Publiserte artikler

World Tour til Oslo

Klart for internasjonal volleyball på Jernbanetorget. Foto: Raymond Wardenær

FIVB melder at en ny turnering er satt inn i den internasjonale sandvolleyballkalenderen i år. Det er en av turneringene som er en samarbeidsturnering mellom FIVB og CEV. Den skal gå i Oslo 28. august – 1. september med Jernbanetorget som hovedarena, og vil være bare for menn. Prisbeløpet er 5000 euro.

Seksten lag får plass i hovedrunden, av disse kommer fire fra en kvalifiseringsturnering med seksten lag. Ved å arrangere en slik turnering i Norge, får flere norske lag muligheten til å teste seg mot internasjonal motstand og oppnå rankingpoeng nok til å kunne delta utenlands. Pr. i dag er det bare et fåtall av de norske sandvolleyballagene som kommer seg inn i turneringene. Om lagene ikke vil dra til de fjernest liggende stedene, er det stort sett bare to beste norske lagene i hver klasse som får plass.

Les meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar