Publiserte artikler

Mer World Tour

Blir det mer gull på Anders og Christian denne uken? Foto: FIVB

Det blir ikke mye fritid på volleyballstjernene Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. Det virker som om de enten spiller en World Tour-turnering i sandvolleyball, eller så er de på reise til en ny. Den neste turneringen de nå skal delta på etter at de i helgen avsluttet i Nanjing i Kina, skal gå i Ostrava i Tsjekkia. I likhet med de to seneste turneringene de har deltatt i, i Brasil og Kina, og som de har vunnet, er dette en fire-stjerners. Som toppseedet går de ikke inn i turneringen før hovedrunden starter med puljespill torsdag.

Men Anders og Christian er ikke de eneste norske i Tsjekkia. Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth er kommet med i kvalifiseringen. Denne starter i morgen, og oppsettet blir klart i kveld. Som vanlig i disse turneringene deltar 32 lag i kvalifiseringen, og etter to runder er åtte kvalifisert til hovedrunden sammen med de 24 som er forhåndskvalifisert. Turneringens hovedside er her.

Det går også en to-stjerners turnering denne uken. Den er bare for kvinner og går i Nantong i Kina. Et norsk lag er blant de 18 som er forhåndskvalifisert til hovedrunden som skal ha med 24 lag totalt. Det er laget med Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg. Hovedrunden starter natt til fredag norsk tid. Turneringens hovedside er her.

Legg igjen en kommentar