Publiserte artikler

Framgang i sanden

Løvli-Tellnes fornøyde med avansement. Foto: FIVB

Begge lagene som har spilt om å få komme med i eliminasjonsspillet i to World Tour-turneringer, har vunnet sine avgjørende kamper og er med det klare for videre spill. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol spiller fire-stjerners turnering i Jinjiang i Kina, og de har hatt en riktig vellykket dag med to gevinster. Først vant de den avgjørende puljekampen mot italienerne T. Andreatta-Abbiati med 2-1 (21-17, 18-21, 15-11). Dermed var de klare for første runde i eliminasjonen, og av bare farten slo de der Patterson-Budinger fra USA med 2-0 (21-17, 21-19), så nå er både Berntsen-Mol og Mol-Sørum klare for 1/8-finale til natten.

Der møter Mol-Sørum et annet lag fra USA kl. 2:00, nemlig Hyden-Doherty, mens Berntsen-Mol skal spille mot Evandro-Bruno Schmitt fra Brasil kl. 2:50. Resultatene kommer her.

I Filippinene foregår en en-stjerners turnering på øya Boracay. Her spiller Ruben Løvli og Kjetil Tellnes. De har tatt seg til eliminasjonsspillet ved å slå Abdilla-Lopez fra Filippinene 2-1 (19-21, 21-19, 15-8). Puljefinalen tapte de mot laget de slo i kvalifisering, C. W. Hsu-S. S. Wu fra Taiwan med 0-2 (11-21, 10-21). Dette laget kom med i hovedrunden selv om de tapte i kvalifiseringen på grunn av lag som ikke møtte. De norske er likevel med i eliminasjonen i morgen. Motstandere og tider er ikke klart i skrivende stund, men resultatene kommer her.

Legg igjen en kommentar