Publiserte artikler

Puljevinnere

Sørum-Mol fortsetter å vinne. Her mot Japan. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fortsetter sitt gode spill i sanden. I fire-stjernersturneringen i Jinjiang i Kina har de vunnet begge kampene sine i puljespillet og går derfor direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. I første kamp i natt slo de det japanske laget Nishimura-Shibata klart 2-0 (21-10, 21-13), før de i puljefinalen i dag morges slo Bergmann-Y. Harms fra Tyskland 2-1 (21-19, 21-11). Kampen i andre runde i eliminasjonsspillet vil gå natt til lørdag.

Det andre norske laget i Kina må vente til i morgen for å se om de kan gå til eliminasjonsspillet. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol tapte den første puljekampen mot Lucena-Dalhausser fra USA med 0-2 (21-23, 12-21). Den avgjørende kampen om å gå videre går i morgen tidlig og er mot det italienske laget T. Andreatta-Abbiati. Resultatene får du her.

I Boracay på Filippinene har begge de norske lagene som deltar vunnet sine kamper i første runde i kvalifiseringen. Ruben Løvli og Kjetil Tellnes slo Bobrikov-Mikhaelev fra Russland 2-1 (23-21, 19-21, 20-18), mens Emil Øfstaas og Christian Ruud slo Shimizu-Momo fra Japan med 2-1 (14-21, 21-15, 15-11).

Og Løvli-Tellnes har også tatt seg inn i hovedrunden etter at de i en ny jevn kamp slo C. W. Hsu og S. S. Wu fra Taiwan i sin andre kamp med 2-1 (17-21, 25-23, 15-13). Hovedrunden med totalt seksten lag starter i morgen. Resultatene kommer her.

I andre kvalifiseringsrunde gikk det ikke like bra for Øfstaas-Ruud. De måtte gi tapt for D. Kitti og K. Dunwinit fra Thailand med 0-2 (14-21, 15-21).

Legg igjen en kommentar