Publiserte artikler

Ny fire-stjerners

Blir det ny tur til topps for Christian og Anders? Foto: FIVB

Det blir en del lange flyreiser for norske sandvolleyballspillere. To norske lag, Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum og Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol, spilte forrige uke i henholdsvis Brasil og Tyrkia. Nå har de sammen med kvinnelaget Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland forflyttet seg til en helt annen kant av verden, til Jinjiang på Kinas østkyst. Der skal en ny fire-stjerners World Tour-turnering overta for den Mol-Sørum vant i Itapema i Brasil.

Mol-Sørum er selvsagt toppseedet også i Kina, mens de to andre norske lagene må spille kvalifisering i morgen. Kjølberg-Hjortland møter et kinesisk lag, J.J. Zeng-M.M. Lin i første runde, mens Berntsen-Mol får muligheten til revansje mot det tyske laget Ehlers-Flüggen, som nektet dem hovedrundespill i tre-stjernersturneringen i Kuala Lumpur tidligere i vår. På grunn av få påmeldte lag til kvalifiseringen, går Mathias og Hendrik direkte til andre kvalifiseringsrunde, så med seier der, er de inne som et av trettito lag i hovedrunden.

De endelige kamptidene er ikke satt i skrivende stund, men resultatene vil komme her.

Legg igjen en kommentar