Publiserte artikler

Polen vant i Montreux

Glade gulljenter. Foto: MVM

Polens kvinnelandslag ser ut til å ta etter mennene, de begynner nå å jobbe seg oppover rankinglistene i internasjonal volleyball. Pr. i dag er de nr. 26 på FIVBs liste, men de har beholdt plassen i VNL som et av challenger-lagene, så de vil nok forbedre denne plassen i løpet av sesongen.

Og at kvaliteten på laget også er stigende, tyder seieren i Montreux Volley Masters på. I finalen ble Japan slått 3-1 (25-15, 22-25, 25-17, 26-24). Bronsefinalen vant Italia over Thailand med 3-0 (25-20, 25-18, 25-14).

Drømmelaget ser slik ut:
Opplegger: Seki Nanami (JPN)
Diagonal: Smarzek Malwina (POL)
Kanter: Nabeya Yurie (JPN) og Grajber Martyna (POL)
Midter: Kakolewska Agnieska (POL) og Fahr Sarah Luisa (ITA)
Libero: Kobata Mako (JPN)

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar