Publiserte artikler

Årets første

Christian i forsvar. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum viste at de er tilbake på toppen i internasjonal sandvolleyball etter Anders’ skadeproblemer. I dag vant de nemlig finalen i den fire-stjerners World Tour-turneringen som har gått i Itapema i Brasil denne uken. Motstandere i finalen var Michal Bryl og Grzegorz Fijalek fra Polen.

Det polske laget kom best i gang. Ved å serve mellom de to norske, skapte de ugreie i mottaket med tre ess som resultat. Etter hvert fikk imidlertid Norge sving på spillet og hentet gradvis inn forspranget. Polakkene servet mye på Anders, men det hadde de lite igjen for. Norge servet Fijalek, og han fikk etter hvert problem med å ta seg forbi Anders’ blokk.

Etter hvert servet Polen mer Christian, og godt forsvarsspill fra Fijalek skapte spenning på slutten. Men Norge hentet seg inn og Christian fikk æren av å slå inn matchballen etter at han hadde plukket smashen i forsvar. Norge vant 2-0 (21-19, 28-26). Dermed er årets første seier i boks for laget som ligger på topp i verdensrankingen.

Legg igjen en kommentar