Publiserte artikler

Til kvartfinaler

Mathias Berntsen finner hull i den tyrkiske blokken. Foto: FIVB

Begge de norske herrelagene som spiller World Tour denne uken, har spilt seg fram til kvartfinalen. Mest prestisje ligger selvsagt i fire-stjernerturneringen i Itapema i Brasil, der Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum sent i går kveld slo det tsjekkiske laget Perusic-Schweiner i 1/8-finalen med 2-0 (21-18, 21-16), og med det er klare for dagens kvartfinale. Den skal gå kl. 16:00 norsk tid, og motstandere er Priddy-Brunner fra USA. Resultatene ser du her. Norges Volleyballforbund melder på sine facebooksider at TV2 har problemer med stream fra denne kampen, se her.

Verdt å merke seg ellers fra Brasil, er at ingen av de brasilianske lagene som deltar i mennenes klasse er blant de åtte som skal spille kvartfinaler. Alle de seks som startet i puljespillet er altså slått ut. De vil nok få en jobb å gjøre fram mot VM i Hamburg.

Det andre norske laget som skal spille kvartfinale i dag, holder til i Aydin i Tyrkia og spiller en to-stjerners turnering. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol tapte i går puljefinalen mot det tyske laget Winter-Walkenhorst med 1-2 (14-21, 21-18, 12-15). Men siden de allerede hadde vunnet en puljekamp, var de klare for første runde i eliminasjonsspillet. Her møtte de i dag det tyrkiske laget Mermer-Özbek, og i og med norsk seier med 2-0 (21-19, 21-16), er de klare for kvartfinale kl. 17:00 i dag. Motstanden er polsk, Rudol-Szalankiewicz står på andre siden av nettet. Resultatene kommer her.

Semifinalene blir sendt på EuroVolleyTV fra kl. 8:30 i morgen, sjekk her.

Legg igjen en kommentar