Publiserte artikler

Montreux-finale

Polen i finalen i Montreux. Foto: MVM

I dag kl. 17:15 spilles finalen i årets utgave av Montreux Volley Masters. Litt overraskende har Polens kvinner spilt seg til finalen i år. Der møter de Japan, et lag som har gull fra 2011 som sin beste plassering. Fjorårets vinner, Italia, må i år nøye seg med å spille bronsefinale mot Thailand.

Begge semifinalene ble vunnet overraskende lett med 3-0. Polen slo Thailand og Japan vant over Italia. Tyrkia har blitt nr. 5 i turneringen etter å ha vunnet dagens kamp mot Kina. Tyskland ble til slutt nr. 7, mens arrangørlandet Sveits som ventet tok den åttende og siste plassen.

Se turneringens hjemmeside her. Kampene vises på YouTube, sjekk her. Mot betaling kan de også ses på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar