Publiserte artikler

Til andre runde

God forsvarsjobbing var ikke nok for Lunde-Ulveseth. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum vant også sin andre puljekamp. De slo Bourne og Tr. Crabb fra USA i puljefinalen med 2-0 (21-14, 21-17). Det betyr at de går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet og ikke kan bli dårligere enn nr. 9. Denne kampen skal gå kl. 22:50 i kveld norsk tid. Motstanderne blir klare tidligere på kvelden. Sjekk om TV2 Sumo sender.

Dessverre blir det ikke mer spill i fire-stjernersturneringen i Itapema i Brasil for Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth. Brasilianerne Barabara og Fernanda ble for sterke og vant 2-0 (21-12, 21-15). Lunde-Ulveseth endte da på delt 25. plass. Alle resultatene i Brasil er her.

Laget som spiller en to-stjerners i Aydin i Tyrkia, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, har en god turnering så langt. De er sikret spill i eliminasjonsrundene og med det minst niendeplass, etter at de først vant sine to kvalifiseringskamper i går, og deretter sin første puljekamp i dag. I den avgjørende kvalifiseringskampen innledet de tungt mot esterne Korotkov-Tiisaar, men greide å snu til 2-1 (15-21, 22-20, 15-12). I den første puljekampen møtte de Kazdailis-Rumsevicius fra Latvia. Også her var det ganske jevnt, men til slutt ble det norsk seier 2-0 (21-18, 22-20).

Puljefinalen spiller Berntsen-Mol kl. 20:00 norsk tid i kveld. Motstandere er Winter-Walkenhorst fra Tyskland. Resultatene ser du her. EuroVolleyTV viser de avsluttende kampene i Aydin. Sjekk her.

Legg igjen en kommentar