Publiserte artikler

Fra sanden

Det hender at Christian også blir nedblokket. Seier blir det likevel. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har sikret seg avansement til eliminasjonsrundene etter at de i sin første kamp i fire-stjernersturneringen i Itapema i Brasil slo det franske laget Rowlandson-Barthelemy 2-0 (21-17, 21-16). Om de går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet blir avgjort når de møter Bourne-Crabb fra USA senere i kveld.

Det andre norske laget som deltar i Itapema, Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, tapte sin første kamp. Motstanderne fra USA, Hughes-Summer, ble for sterke og vant 2-0 (21-16, 21-10). Lunde-Ulveseth må derfor slå Barbara-Fernanda fra Brasil i morgen om de ikke skal ende som nr. 25 uten å få spille eliminasjonsspill.

Du finner alle resultatene fra Itapema her. TV2 Sumo har vist dagens kamper.

I Aydin i Tyrkia har Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol spilt kvalifisering i en to-stjerners turnering. Den første kampen ble vunnet mot Blom-de Groot fra Nederland med 2-0 (21-19, 21-18). Motstanderne i den avgjørende kvalifiseringskampen kommer fra Estland: Korotkov-Tiisaar. FIVB har problemer med nettet, så dessverre kan vi ikke bringe resultatet i skrivende stund.

Legg igjen en kommentar