Publiserte artikler

To World Tour-turneringer

Anders og Christian ble nr. 2 i Itapema i fjor. Forbedrer de i år? Foto: FIVB

Denne uken går det to internasjonale sandvolleyballturneringer i World Tour. Begge har norsk deltakelse. Den mest prestisjefylte er en fire-stjerners som starter med kvalifisering i dag. Denne turneringen går i Itapema i det sørlige Brasil, og to norske lag har fått plass i hovedrunden, der totalt trettito lag skal spille modifisert puljespill fulgt av singel eliminasjon. De to norske lagene er topplaget Anders Berntsen Mol- Christian Sandlie Sørum. Deres hovedrundespill starter i morgen. Det andre norske laget, som også starter sitt hovedrundespill i morgen, er vårt ledende lag i kvinneklassen med Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth. Du kan følge resultatene her.

I morgen starter kvalifiseringen i en to-stjerners turnering i Aydin i Tyrkia. Her skal laget med Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol delta. De er et av seksten lag som spiller om fire ledige plasser i den seksten lags store hovedrunden. Kampene i kvalifiseringen i Aydin Masters trekkes senere i dag og vil komme her.

Legg igjen en kommentar