Publiserte artikler

Ferdig i Malaysia

Lunde-Ulveseth er ute av Kuala Lumpur-turneringen. Foto: FIVB

De to norske kvinnelagene som har deltatt i den tre-stjerners World Tour-turneringen i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, spilte sine siste kamper i dag. Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg tapte sin siste puljekamp mot Ukolova-Birlova fra Russland med 0-2 (16-21, 17-21) og tok deg dermed ikke inn i eliminasjonsspillet. De endte da totalt på delt 25. plass.

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth spilte første runde i eliminasjonsspillet. Der møtte de Placette-Richard fra Frankrike. Det var muligheter til videre avansement for de norske, men de måtte gi tapt i et tapt sistesett. Resutatet ble 1-2 (14-21, 21-15, 17-19), og de deler nå 17. plass.

Så da er det bare å pakke og gjøre klart for ny trening og nye oppgaver for de norske lagene som har vært i Kuala Lumpur. Det er ingen World Tour med norsk deltakelse før 15. mai. Alle resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar