Publiserte artikler

Lunde-Ulveseth til eliminasjon

Kjølberg-Hjortland kan gå til eliminasjon. Foto: FIVB

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth har gått videre fra puljespillet i World Tour-turneringen i Kuala Lumpur. Det ordnet de allerede i første kamp da de slo Mizoe-Hashimoto fra Japan 2-0 (21-17, 21-17). I kampen om å vinne puljen og med det gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, ble det imidlertid vanskeligere. På den andre banehalvdelen sto nemlig den regjerende verdens- og olympiske mesteren Laura Ludwig fra Tyskland, nå med ny makker i Margareta Kozuch, etter at den mangeårige suksessmakkeren Kira Walkenhorst måtte legge opp på grunn av skader. Og Ludwig-Kozuch ble for sterke for de norske og vant 2-0 (21-12, 21-16).

Men det blir likevel eliminasjonsspill for Lunde-Ulveseth i morgen. Hvem motstanderne blir, trekkes senere. I morgen blir det også klart om Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg får plass i eliminasjonsspillet. For å greie det, må de slå det russiske laget Ukolova-Birlova. Vinnerne av kampen går videre, mens taperne deler 25. plass. Dette etter at begge lagene tapte sin første kamp i dag, Hjortland-Kjølberg for Plesiutschnig-Schützenhöfer fra Østerrike med 0-2 (19-21, 18-21).

Resultatene fra kampene i morgen ser du her.

Legg igjen en kommentar