Publiserte artikler

Kvinnelagene i hovedrunden

Mathias Berntsen manglet marginene på sin side i Kuala Lumpur. Foto: FIVB

Etter to tøffe kamper har Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg spilt seg inn i hovedrunden i den tre-stjerners World Tour-turneringen som går i Kuala Lumpur. I kvalifiseringen slo de først danske Tyndeskov-Trans 2-1 (16-21, 21-17, 15-11), før de vant en 2-0-kamp med minste mulige margin mot Nadine og Teresa Strauss fra Østerrike: 23-21, 32-30.

De gjør dermed selskap med Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i hovedrunden som starter i morgen. Der møter de to lagene japansk og østerriksk motstand i sine første kamper. Lunde-Ulveseth spiller mot Mizoe-Hashimoto og Hjortland-Kjølberg møter Plesiutschnig-Schützenhöfer. Kamptidene er ikke klare i skrivende stund. Se alle resultatene her.

Det tredje laget som er i Malaysia har det dessverre ikke gått like bra for, selv om Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol har spilt to solide kamper. I første kvalifiseringsrunde slo de det canadiske laget Grabovskyy-Wheelann med 2-0 (21-15, 21-19), men i den neste runden ble tyskerne Ehlers-Flüggen for sterke og vant en jevn kamp 2-1 (21-17, 16-21, 16-14).

Legg igjen en kommentar