Publiserte artikler

Ny World Tour

Berntsen-Mol (i hvitt) drar fra Kina til Malaysia. Foto: FIVB

World Tour går videre. Etter Kina forflytter turneringen til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, der en turnering med tre stjerner starter i morgen. Våre norske ess, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum blir ikke med til Kuala Lumpur, den neste World Tour-turneringen de er påmeldt til, skal gå i Itapema i Brasil fra 15. mai.

Men tre andre norske lag skal delta i Malaysia. To av dem må ut i kvalifiseringskamper. Det er Ane Guro Tveit Hjortland-Victoria Faye Kjølberg og Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol. Mens Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth har fått plass i den trettito lags sterke hovedrunden, som skal spilles med modifisert puljespill fulgt av singel eliminasjon. Kvalifiseringen har også plass til trettito lag, der de åtte vinnerne i andre runde etter singel eliminasjon, går til hovedrunden.

Berntsen-Mol møter Grabovskyy-Wheelan fra Canada i sin første kamp. Tidene er ikke klare i skrivende stund. Kvalifiseringsresultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar