Publiserte artikler

Puljevinnere

Sørum er i gang med sin sedvanlige solide side out. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har tatt opp tråden fra i fjor og startet sandvolleyballåret 2019 på beste måte etter Anders’ skadeproblemer tidligere i vår. I den fire-stjerners turneringen i Xiamen i Kina har de i dag vunnet begge puljekampene og med det gått direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. De kan altså ikke bli dårligere enn nr. 9.

I dag slo de norske først det kinesiske laget Li Zhuoxin-Ch. W. Zhou 2-0 (21-13, 21-15). I puljefinalen var det tyske laget med Julius Thole-Clemens Wickler motstandere, og tyskerne ga dem hard kamp. Til slutt ble puljeseieren likevel ordnet med 2-1 (21-19, 18-21, 15-11).

Andre runde i eliminasjonsspillet går natt til lørdag. Motstandere og tider er naturlig nok ikke klare ennå.

Alle resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar