Publiserte artikler

Kvalifisering til ungdoms-EM

Denne uken avvikles andre kvalifiseringsrunde til EM for guttene under 17 år og jentene under 16 år. Tjue lag i hver klasse er delt i fem puljer, der puljevinnerne vil kvalifisere seg til sluttspillet, som for jentenes del er delt mellom Kroatia og Italia i tiden 13.-21. juli og for guttene i Sofia i Bulgaria i samme periode. Hos guttene får også den beste puljetoeren plass i sluttspillet.

Fra før er fem lag klare til sluttspillet i tillegg til arrangørlandene. Det er vinnerne av soneturneringene, som for NEVZAs del var Finland i begge klassene. Fra NEVZA-turneringen i januar gikk Danmark og Sverige videre i begge klassene, og de skal altså spille denne uken, mens Norge ikke deltok i soneturneringen. Sveriges gutter skal spille i Serbia, Danmarks i Romania, mens jentelagene skal spille i henholdsvis Polen og Bulgaria. Det er heller ikke tatt ut norske dommere til kvalifiseringen.

Guttenes resultater finner du her, jentenes her.

Legg igjen en kommentar