Publiserte artikler

Kinesisk for Mol-Sørum

Mol-Berntsen henger med hodet etter å ha blitt slått ut. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum får kinesiske motstandere i den første kampen i hovedrunden i Xiamen World Tour. Som toppseedet skal de norske først møte wild card-laget Li Zhuoxin-Ch. W. Zhou. Kampen går i natt kl. 2:50 norsk tid. Hvem de to møter i påfølgende kamp avhenger av resultatene, men det blir enten J. Thole-Wickler fra Tyskland eller Doppler-Horst fra Østerrike. Se resultatene her.

Dessverre får ikke Mol-Sørum følge av flere norske i hovedrunden. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol vant sin første kvalifiseringskamp mot Ermacora-Pristauz fra Østerrike med 2-1 (21-14, 19-21, 15-13), men i den avgjørende andrerundekampen ble det knepent tap for Papov-Gordieiev fra Ukraina med 0-2 (19-21, 23-25).

Heller ikke Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth tok seg videre fra kvalifiseringen. I sin eneste kamp tapte de 0-2 (18-21, 19-21) for Soria-Carro fra Spania.

Legg igjen en kommentar