Publiserte artikler

Bronse i Göteborg

Bronsevinnerne i Göteborg: Victoria Kjølberg og Ane Guro Hjortland. Foto: FIVB

Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg tapte semifinalen i den en-stjerners innendørs World Tour-turneringen i sandvolleyball i Göteborg Beach Center i går. Nederlenderne E. van Driel-Schoon ble litt for sterke og vant 2-1 (21-13, 18-21, 15-8). Men Hjortland-Kjølberg fikk revansje mot et annet nederlandsk lag og vant bronsefinalen mot Stam-Wouters, også det i en jevn kamp som endte 2-1 (21-14, 18-21, 17-15) til de norske. Laget Hjortland-Kjølberg tapte semifinalen mot, vant etterpå også finalen.

Mennenes turnering ble vunnet av et lag fra Hviterussland, toppseedede Aliaksandr Dziadkou og Pavel Piatrushka. De svenske arrangørene var ellers fornøyde med den første World Tour-turneringen på svensk jord, der et svensk herrelag tok seg lenger enn oen gang med en fjerdeplass til Martin Appelgren og Alexander Annerstedt, les her.

Neste post på programmet for de internasjonale sandvolleyballspillerne, er en fire-stjerners turnering i Xiamen i Kina. Denne turneringen starter med kvalifisering kommende onsdag. I øyeblikket ser det ut til at to norske lag skal være med i kvalifiseringen og forsøke å komme seg inn i hovedrunden der Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum allerede er klare og toppseedede i mennenes turnering. I kvalifiseringen er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth kommet med hos kvinnene, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol hos mennene. Hjemmesiden til Xiamen finner du her.

Legg igjen en kommentar