Publiserte artikler

Semifinale i Göteborg

Hjortland-Kjølberg fornøyde med semifinaleplass. Foto: FIVB

Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg skal spille semifinale søndag kl. 10:00 i den en-stjerners sandvolleyballturneringen i World Tour, som går innendørs i Göteborg Beach Center. De to norske har slått seg til semifinalen ved først å ha vunnet sin innledningspulje. Dermed gikk laget direkte til kvartfinalen, og der har de slått Dykstra-House fra USA med 2-0 (21-17, 23-21). I semifinalen skal Hjortland-Kjølberg møte et lag fra Nederland, E. van Driel-Schon. Resultatet finner du her, og du kan se kampen streamet på EuroVolleyTV her. Se også artikkel hos FIVB her.

Det andre norske laget som har deltatt i Göteborg, Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland, ble dessverre slått ut i første runde av kvalifiseringen mot Kruk-Poznanski fra Polen. Resultat: 1-2 (21-17, 18-21, 12-15).

Legg igjen en kommentar