Publiserte artikler

Bare ett hovedrundelag

Sørum (1) og Tomter takker hverandre for innsatsen. Foto: FIVB

De to norske sandvolleyballagene som har spilt kvalifisering i natt og i dag morges i Malaysia, er begge slått ut. Aleksander Sørum og Jonas Tomter kom lengst, etter som de vant kampen i første runde mot Govender-Williams fra Sør-Afrika med 2-1 (21-19, 18-21, 15-11). Men en ny kamp over tre sett ga tap mot japanerne Nishimura-Shibata med settsifrene 18-21, 21-16, 11-15.

Jørn Opsahl og Christian Ruud tapte sin førsterundekamp mot det russiske laget Bolgov-Ermilov med 0-2 (13-21, 15-21), og dermed hadde de også spilt ferdig i Langkawi.

Da er det bare Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland igjen til å forsvare Norges farger, siden de er direkte kvalifiserte til hovedrunden. De spiller første kamp i det modifiserte puljespillet mot Bakhnar-Kramarenko fra Russland i morgen. Tidspunkt er ikke bestemt i skrivende stund. Du kan følge resultatene her.

Legg igjen en kommentar