Publiserte artikler

Langkawi Open

Blå himmel over Malaysia. Foto: FIVB

I morgen starter en en-stjerners sandvolleyballturnering på den malayiske øygruppen Langkawi. Turneringen er for både kvinner og menn, men fra Norge er det bare påmeldt lag i mennenes klasse. Av disse har Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland fått direkte plass i den seksten lags store hovedturneringen, mens Aleksander Sandlie Sørum-Jonas Tomter og Stian Opsahl-Christian Jørgensen Ruud må kjempe om å bli blant de fire lagene som kommer inn i hovedrunden fra kvalifiseringsturneringen.

Kvalifiseringen starter i morgen, og de norske spiller første runde slik, norsk tid:
Kl. 2:30 Sørum-Tomter møter Govender-Williams fra Sør-Afrika
Kl. 2:30 Opsahl-Ruud møter Bolgov-Ermilov fra Russland

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar