Publiserte artikler

Finalist finnes

I dag blir den ene finalisten i kvinnenes Champions League funnet. Klokken 18:00 tar Fenerbahce Opet Istanbul fra Tyrkia mot italienske Imoco Volley Conegliano til den andre og avgjørende semifinalekampen. Siden Conegliano vant den første kampen 3-0, trenger de bare to sett for å få plass i finalen i Berlin 18. mai.

Den andre semifinalen i kvinneklassen går i morgen kl. 20:30. Også den går mellom et italiensk og et tyrkisk lag, og det italienske, Igor Gorgonzola Novara, har også 3-0 å gå på fra den første kampen mot VakifBank Istanbul. Men i denne avgjørende kampen har Novara hjemmefordel.

Begge mennenes semifinaler går i morgen. De spilles slik, med resultatet fra den første kampen i parentes:
Kl. 18:00 Zenit Kazan (RUS) – Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA) (3-2)
Kl. 20:30 Cucine Lube Civitanova (ITA) – PGE Skra Belchatow (POL) (3-0)

Alle semifinalene vises på EuroVolleTV, se her.

Legg igjen en kommentar