Publiserte artikler

Sandvolley i Thailand

I natt startet en en-stjernes sandvolleyballturnering i Satun i Thailand. I Hovedrunden spilles modifisert puljespill med seksten lag, der de siste fire plassene kommer fra en kvalifisering, også der med seksten lag. Tre norske herrelag var påmeldt til turneringen, men bare Jørn Olav Gamlemoen og Christian Helland har fått plass.

Dessverre har de allerede gjort unna sin turnering, ettersom de ble slått ut i første kvalifiseringskamp mot Kuvichka-Kislytsyn fra Russland med 0-2 (15-21, 19-21).

Men om laget er utslått i Satun, ser det likevel ut til at de får det travelt videre. De er påmeldt og inne i hovedrunden i Langkawi Open i Malaysia 11.-14. april og i kvalifiseringen i Göteborg 18.-21. april.

Resultatene fra Satun finner du her.

Legg igjen en kommentar