Publiserte artikler

Historiske seriemestere

Seriemesterne 2018-2019. Foto: TVNs facebook

I går ble et lag seriemestere i Mizunoligaen for første gang da jentene til ToppVolley Norge tok de to settene de behøvde mot Førde og med det vant finalesluttspillet sammenlagt med 4 poeng mot 2. For etter 3-1 til TVN på hjemmebane, var det ikke nok for Førde å vinne 3-2 (21-15, 26-24, 18-25, 26-24, 15-1) i Naustdalshallen i går.

Det som gjør mesterskapet i går ekstra spesielt, er at NVBFs styre har vedtatt at TVN ikke får flere muligheter til å bli seriemestere. Styret har nemlig vedtatt at TVN heretter bare skal spille en kamp pr. sesong mot alle lag. Det skal skje på hjemmebane. Og de skal heller ikke delta i sluttspillet. Les melding fra NVBF her.

Det ble kåret en seriemester til i Naustdalshallen i går. Men i motsetning til i kvinnefinalen, var det lite spenning i mennenes finale. Etter at Førde vant første finalekamp i Randaberg med 3-0, hadde hjemmelaget små problemer med å sikre seg de to settene som var nødvendig for å vinne sammenlagt. Og mens de var i gang, tok Førde like godt alle tre settene med 25-17, 25-22, 25-23.

Se Førdes facebook her, TVNs facebook her. Se også artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her. Til og med World of Volley har kommentert mesterskapene, se her.

Legg igjen en kommentar