Publiserte artikler

Sesongavslutning

Det går mot avslutning av sesongen 2018-2019 for innendørsvolleyballen. I tillegg til NM for veteraner, som skal gjøre opp sine mesterskap i månedsskiftet mai/juni, gjenstår ellers bare å finne seriemesterne i Mizunoligaen og i 1. divisjon.

I Mizunoligaen gjenstår bare en sluttspillfinalekamp i hver klasse. Begge kampene skal spilles i Naustdalshallen i Sunnfjord, og Førde VBK er det ene finalelaget i begge klassene. Mennene til Førde har Randaberg som motstander, og etter seier 3-0 på bortebane i den første av de to finalekampene de skal spille, vil Førde være favoritter til å sikre seg minst to sett til denne og dermed bli seriemester. Om Randaberg vinner 3-0 eller 3-1, må det spilles et golden set for å kåre mesteren.

Hos kvinnene er det bortelaget ToppVolley Norge, TVN, som har best utgangspunkt etter 3-1 på hjemmebane forrige helg. Spenningen vil være på topp når kvinnelagene starter sin finalekamp kl. 14:00 i morgen, mens mennenes kampstart er satt til kl. 16:00. Vi regner med at begge kampene streames og vises via Direktesport i en av Amedias aviser. Kampene registreres også i DataVolley, sjekk her og her. Les også innlegg hos NVBF her.

I 1. divisjon skal også seriemesterne finnes denne helgen. Det skjer i den siste rankingturneringen som avvikles. NVBF og klubbene har nemlig bestemt å gå bort fra modellen med rankingturnering i tillegg til seriespill, så fra neste sesong vil 1. divisjon bestå av 11 lag i en avdeling som spiller seriespill. Historiens siste rankingturnering vil gå i Alcoahallen og Eilert Sunds hall i Farsund med Farsund IL som arrangør. De ti lagene i hver klasse som har spilt 1. divisjon i år, deltar. Kampene starter kl. 9:30 i morgen, og kvinnefinalen går søndag kl. 13:15, mennenes finale kl. 14:30. Når disse er spilt kan totalrankingen settes opp og de to lagene som rykker opp til Mizunoligaen blir funnet. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar