Publiserte artikler

CL-semifinaler

Klar for semifinale: Fenerbahce-libero Melis Yilmaz. Foto: CEV

Vinnerne av CEV-cupen og Challenge Cup ble funnet forrige uke. Dermed gjenstår bare å kåre de beste lagene i Champions League i denne sesongens europacuper. I Champions League skal som kjent finalen spilles i Berlin 18. mai for både kvinner og menn. Men for å finne lagene som skal spille finalen, må semifinalene avgjøres, og det skjer som i kvartfinalene i best av to kamper.

Den første kampen spilles denne uken, og de fire semifinalene er spredt over tre dager. Kvinnene starter i morgen med kampen Imoco Volley Conegliano mot Fenerbahce Opet Istanbul. Kampstart er kl. 20:30, og kampen vises som vanlig på EuroVolleyTV, sjekk her.

Den andre semifinalen i kvinneklassen er også et oppgjør mellom et tyrkisk og et italiensk lag. VakifBank Istanbul starter hjemme i kampen mot Igor Gorgonzola Novara, og denne spilles torsdag kl. 18:00.

Begge semifinalene i klassen for menn spilles onsdag og går slik:
Kl. 18:00 PGE Skra Belchatow (POL) – Cucine Lube Civitanova (ITA)
Kl. 20:30 Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA) – Zenit Kazan (RUS)

Alle returkampene spilles neste uke.

Legg igjen en kommentar