Publiserte artikler

NM U15

I løpet av kvelden vil 48 lag med spillere født 2004 og senere ha samlet seg i Tønsberg for å lade opp til de første kampene i årets norgesmesterskap i klassen U15. I år skal mesterskapet spilles i Oslofjord Convention Center, en konferanselandsby som ligger i Melsomvik i Sandefjord kommune, ca. en mil fra Tønsberg. Senteret har fått en helt ny idrettshall, og i tillegg til konferansehall, er det mulighet for overnatting og bespisning.

Tønsberg Volleyballklubb er arrangør av mesterskapet, som altså er det årets største av mesterskapene for de yngre årsklassene. Åpningsseremonien er kl. 9:00 i morgen, og de første kampene starter kl. 10:00. Finalene går søndag kl. 13:00 og 14:15. Mesterskapets hjemmeside er her, resultatene finner du her. Facebookside finner du her.

Legg igjen en kommentar