Publiserte artikler

Belgorod snudde

Belogorie Belgorod jubler for 1. plass i Challenge Cup. Foto: CEV

Det ble ikke italiensk storeslem i de to laveste europacupene. Etter at Busto Arsizio og Trentino vant henholdsvis kvinnenes og mennenes CEV-cup tirsdag, hadde to lag fra Monza fordelen med seier fra første kamp da finalene i Challenge Cup ble avgjort i går. Men etter at mennene i Vero Volley Monza hadde vunnet 3-2 i Italia forrige uke, kom Belogorie Belgorod sterkt tilbake på hjemmebane i går og vant 3-0 (27-25, 25-19, 25-19). Dermed var de også best totalt med 4 poeng mot 2, og kunne juble for sitt første Challenge Cup-mesterskap. Dette kom da i tillegg til tre seire i Champions League og to i CEV-cupen. Belgorods diagonalspiller Denis Zemchenok ble finalens MVP. Les mer hos CEV her.

I motsetning til mennene fra Monza, hadde kvinnelaget Saugella Monza små problemer med å sikre seg mesterskapet i kvinneklassen. Etter 3-0 borte mot tyrkiske Aydin BBSK, ble cupen sikret med 3-1 (25-20, 17-25, 25-22, 25-15) foran 3.400 tilskuere i Monza i går. Nederlandske Anne Buijs hos Monza ble kampens MVP. Les mer hos CEV her.

BK Tromsø havnet forøvrig på delt 33. plass i mennenes Challenge Cup. Og vi nevner også at TIF Viking ble nr. 9 og Førde nr. 17 i mennenes CEV-cup, mens kvinnelaget til Førde også ble nr. 17 i den samme cupen.

Legg igjen en kommentar