Publiserte artikler

Italia i CEV-cupen

Uros Kovacevic ble finalens toppscorer. Foto: CEV

De to italienske lagene som var i hver sin finale i CEV-cupen, forsvarte sine seire fra den første kampen og tok hjem tittelen med seier også i gårsdagens returkamper. Kvinnene i Yamamay e-work Busto Arsizio måtte tåle 25-27 i første sett foran 4.215 hjemmetilhengere i Palayamamay mot rumenske CSM Volej Alba Blaj, men de tre neste settene gikk til hjemmelaget med 25-19, 25-23, 25-20, og dermed hadde Yamamay sikret seg CEV-cupen for tredje gang. De to første titlene kom i 2010 og 2012. Les mer hos CEV her.

Mennene i Trentino Itas var i Istanbul for å møte Galatasaray. Det italienske laget hadde 3-0 fra hjemmeoppgjøret forrige uke, og de så ut til å gå mot et golden set da Galatasaray tok de to første settene med 25-22 og 25-21. Men blant annet et bytte av diagonalspiller hos Trentino, snudde kampen totalt. Trentino tok først de to settene som var nødvendig for å vinne med to ganger 25-16, før de også ordnet det siste med 15-5. Og selv om Trentino har vunnet Champions League tre ganger og klubb-VM fem, var dette første gang laget vant CEV-cupen. Les hos CEV her.

Legg igjen en kommentar