Publiserte artikler

Europacupfinaler

Britt Herbots (4) og Yamamay er favoritter til å vinne CEV-cupen. Foto: CEV

I morgen blir vinnerne av CEV-cupen kåret. Da spilles de to siste finalekampene, en i hver klasse, og de som er best sammenlagt kan smykke seg med tittelen CEV-cupvinner.

Mennenes finalekamp går først. Kl. 18:00 skal Trentino Itas forsøke å forsvare 3-0 fra hjemmekampen mot det tyrkiske laget Galatasaray Istanbul. Les mer her.

Hos kvinnene har et annet italiensk lag, Yamamay e-work Busto Arsizio, også 3-0 å gå på. Men siden den seieren kom på bortebane i Romania mot CSM Volei Blaj, vil Yamamay være klare favoritter til å bli mestere når kampen starter kl. 20:30 i Busto Arsizio i morgen. Les mer her.

Vinnerne av Challenge Cup blir også funnet denne uken. Onsdag spilles de to avgjørende kampene, og to lag fra Monza i Italia har muligheten til å gå helt til topps. Kvinnelaget Saugella Monza er størst favoritt etter 3-0 borte mot Aydin BBSK, en kamp der Lars Rydland avsluttet sin internasjonale karrière som andredommer. Kampen i Monza går kl. 20:30. Herrelaget Vero Volley Monza får det vanskeligere. De vant bare 3-2 hjemme mot Belogorie Belgorod, så vi må regne med et russisk lag som ønsker å gå i strupen fra kampstart kl. 17:00.

Alle kampene vises på EuroVolleyTV, sjekk her.

Legg igjen en kommentar