Publiserte artikler

NM U17

To uker etter at U19-spillerne kjempet om pokaler og medaljer, er det klart for guttene og jentene som er født i år 2002 og senere å forsøke å bli norgesmestere. Norgesmesterskapet i år går i to haller i Ålesund, Blindheimshallen og Borgundhallen, begge ligger en drøy mil øst for Ålesund sentrum.

I år er det større deltakelse enn noensinne etter at NVBF ga mulighet for at inntil 24 kunne delta i hver klasse. Denne muligheten kom imidlertid for sent til at turneringen ble fulltegnet. Men med atten lag i hver klasse vil det likevel bli stor aktivitet i de to klassene. Kampstart i Blindheimshallen er kl. 9:30 i morgen med kamper i gutteklassen. I Borgundhallen starter kampene kl. 10:00 i morgen. Begge finalene spilles i Blindheimshallen søndag, jentene kl. 13:00, guttene kl. 14:45. Du kan se kampoppsettet med resultatene her.

Arrangørenes hjemmeside for mesterskapet ser du her, og facebookside her.

Legg igjen en kommentar